Godmorgon!

Idag ska jag in till skolan för första gången sedan den 23e december, blandade känslor för det där såklart men på något sätt ändå skönt att komma tillbaka till lite rutiner igen. Jag satt hemma hela dagen igår och gjorde siktkurvor i Excel, jag har svårt för Excels diagramfunktioner men hade fått en mall nu så behövde bara lägga till/ta bort och byta färger och det klarar jag faktiskt 😉

Skulle ridit nu på morgonen, men blev lite för stressigt för det så får göra det i em istället. Däremot skulle en tjej kommit och köpt grejer av mig, så satt ändå kvar hemma och väntade istället för att ta bussen tillsammans med Henke till stan. Tror ni hon kom? Nej, alltså det finns så mycket falska människor! Tur som är har 9 av 10 av alla andra affärer gått i lås, och dessutom har jag andra köpare på det mesta av det hon tänkte köpa – hennes förlust! Blir bara irriterad, att folk inte kan hålla vad dem lovar.

Sam gick i alla fall som en klocka igår på tömkörningen, Anders Eriksson kommer ju nästa helg så kände att det var hög tid att öva lite inför det, hehe. Han gjorde slutor, skänkelvikningar, halter, ryggningar och samlad galopp som ingenting. Sjukt vilken bra styrketräning, ska verkligen lägga in det minst en gång varannanvecka framöver, helst varje! Mår också bra inombords av att veta att han faktiskt får öva skolor och styrka utan mig på ryggen, jag sa inte att jag var tjock men mig + sadel blir ändå några kilon som han faktiskt kan ta skada av vid felbelastning osv. Plus att det är en balansfråga, om jag vinglar i min sits så är det klart att Sam måste balansera upp det och då kanske allt går år skogen – kan ha hänt någon gång, hehe.

Nu ska jag i alla fall skynda mig iväg till skolan, ringa ett samtal på vägen in och strukturera upp min dag – perfekt busstid (även om jag hellre hade gjort det på tåg med bord….)