Godmorgon! Shit vad denna veckan gått fort? 

Tycker inte jag gjort annat än ”nyttiga”/nödvändiga saker, men ändå är tiden slut och det blir sovdags innan jag blir klar! Vaknade lugnt idag då Henke gick upp ca 1h innan mig, så när klockan ringde hade jag redan hunnit mjukstarta. Vädret idag suger ju, men det är trots allt lite mysigt att kunna starta dagen i soffan med en kopp te framför Nyhetsmorgon och höra regnet och blåsten mot rutorna! (Mysigt ända tills man behöver gå ut 😉 )

Nu sitter jag på bussen till skolan, idag ska det handlas material att bygga färdigt Chalmershindret med! Spännande projekt som är lite halvhemligt ända tills Göteborg horse show där det kommer synas för första gången!!

Jag är hästledig idag, men har att göra ändå… Ska hinna handla, fixa fika, förbereda, ha ”möte”, skriva protokoll, skriva ihop tankar inför ett möte nästa vecka, göra en planering & en enkät för exjobbet, läsa två artiklar, osv…. Ja som ni förstår en hel del, men jag får lägga kvällen på det helt enkelt så att jag kan vara ledig i helgen – det är det värt! 

  
 Två bilder från skara i tisdags, där kvällen avslutades med en clinic med Johan Lundh. Vi var där i Chalmers skor och försökte rekrytera och informera om att Chalmers går att kombinera med häst på många sätt! Både om man har en egen satsning – då Chalmers är ett riksidrottuniversitet – men också via projekt i skolan som man inriktar på hästsporten!