Idag är en riktigt grå dag, en sån dag man bara vill lägga sig under täcket och kolla på TV och inte göra något vettigt över huvudtaget. Regn, mörker, blåst och en tryckande trötthet pga det…. När vi igår hade det så mysigt med frost, lite ”riktig” vinterkänsla för första gången och man blir faktiskt piggare av kylan och så blir det ju också lite ljusare ute när det är frost.

Idag har jag varit i skolan, i labbet och fortsatt med mina sander. Har hunnit köra 2st i Camsizern, siktat 2 och torkat 2 nya kross-sander jag fått in att jämföra med. Detta är såååå himla intressant att titta på, jämföra och se vad som bör spela roll och inte. Synd bara att man inte har några år till på sig så man verkligen kunde undersökt hur de packas osv. Ska inte klara på att jag har ont om tid, för är innerst inne sååå himla glad att jag ens får möjlighet att göra detta 🙂

Har också haft möte med #chalmershindret, där vi gick igenom de kommande projekten och hur varje grupp ligger till. Dessutom kom själva bommarna osv, det som är beställt (skållor, flaggor osv) som inte ska byggas utav oss idag, så vi var nere och tittade och kände på det! Himla intressant projekt måste jag säga, lite nervös över hur slutresultatet blir 😉 Nu ska jag ut och pussa på min prins och se så han mår bra, sedan kommer Henke hit och hämtar mig så ska vi åka hem till honom!

Lite bilder från provhoppningen i onsdags:

IMG_0048.JPGIMG_0050IMG_0052IMG_0066Provhoppning.png