Godmorgon!

Idag väntar Ridskoleboost och jag är förväntansfull, det som står på programmet för dagen känns väldigt intressant och framförallt relevant. Jag har laddat med anteckningsblock och ska såklart förbereda mig själv för att suga in all kunskap och nya ideér jag bara kan. Så nu ska jag tända lite ljus för lite mysstämning och duka fram lite frukost innehållandes; keso, yoghurt med hallon & musli, apelsin, en kopp te samt en shot av frukostshoten som jag gjorde en ny dos av igår samtidigt som jag gjorde middag. #hälsosamt2016

Tanken är ju att jag ska åka upp och hämta Sam direkt efter lunchen för att sedan var med på träningen 13.45 nere på Clareberg, får väl se om det går att köra dit eller framförallt ens få dit transporten – men hur som helst så är jag inte orolig för att jag inte ska kunna delta. Går det inte att köra ner honom får jag ju rida, bra uppvärmning och inte alls långt egentligen det är bara att det är så bekvämt att kunna ställa in honom i transporten när man är klar och inte behöva hålla hela tiden. Vi får väl se, väglaget får avgöra helt enkelt!flytt