Godkväll!
En oerhört rolig och givande dag går mot sitt slut, och jag har precis slängt mig i sängen på hotellet för att greja lite med datorn innan det är sovdags.

Imorse var jag otroligt seg, och eftersom jag inte hade någon tid att passa mer än att jag visste att jag skulle ha möte runt lunch på Friends så tog jag det lite piano imorse. Åt god frukost på hotellet, tog en härlig dusch i lugn och ro innan jag begav mig ut mot Solna med pendeln – vilket är sjukt smidigt, btw. Igårkväll hittade jag genvägen genom Mall of Scandinavia istället för att gå runt allt utomhus i kylan, så den tog jag idag igen och när jag går där ringer Pia och säger att jag måste skynda mig ner till mässan för vi ska vara med i en TV-intervju. Sagt och gjort, ner dit i full kareta och bli intervjuade av Ebba, förövrigt min dressyrtränare, som jobbar på Horse & Country TV. Pratade lite om skolan – Chalmers, att kombinera studier med häst och lite vad vi gjorde på Friends nu. Vet inte alls hur det blev, kanske inte ens vill se de själv, haha är bara glad att det inte var live!

Därefter hann jag springa runt på mässan lite innan det var dags för möte med Ben, ansvarig för underlaget och en av hans kollegor. Ett riktigt bra möte, där vi gav varann mycket input och bollade ideér och pratade om en hållbar framtid! SÅ spännande, och nu är jag om någonsin mer taggad än nånsin på hela det här ämnet och projektet. I och med det mötet var i stort sett mitt ”uppdrag” i Stockholm avklarat, eftersom det innebar att träffa dessa killar och knyta kontakter inför framtiden, och det måste jag ändå säga att jag lyckades med riktigt bra. Det underlättade ju att de var supertrevliga och härliga att hänga med också och hela tiden bjöd in mig att haka på saker! Jag sa dock nej när de frågade om jag ville köra traktorn med harven igår, kände att jag behöver inte skämma ut mig och köra in i något med Chalmers logga och min hemsideadress på ryggen, HAHA!

Resten av dagen spenderade jag därför på läktaren/mässan, och jag gjorde mina första inköp på mässan i form av två par ursnygga Boots, med djurmönster, på Lyckås Ridsport. De hade satt ner dem till 99kr paret så jag passade på och tog två, piffa till vardagen ibland kan aldrig skada och tänk er själva till svarta lindor och ett neutralt schabrak!
Dessutom blev det lite mer shopping på HappyHour som var mellan 17:45-19:00 idag, hade kollat ut lite saker innan som jag var intresserad av och det var dels på Lyckås (igen) där de hade 80% på allt läder, så det blev två sadelgjordar för 140kr (!!) styck.
Därefter tog jag mig mot sista välplanerade, men också största, investeringen för att se om de hade kvar i min storlek. Nämligen nya stövlar, från Parlanti, då de hade satt ner dem till 3000kr på HappyHour istället för vanliga mässpriset på 3950kr. Lyckan om uppstod när de hade min storlek, Extra smal och Extra Extra Hög kvar? Så jag slog till, jag hittar inte stövlar till det priset av den kvaliten och som sitter så jääääkla grymt. Alltså blodstopp i benen, I <3 U.

Påväg hem från mässan köpte jag med mig take-away från Vapiano och åkte till hotellet där jag nu avnjutit den till röstningen av idol. En bättre kväll på en-man-hand alltså, men tröttheten kommer snabbt ikapp en efter en sån här intensiv helg/dag så nu ska jag släcka lampan och somna, det lär inte ta många sekunder!

P1010397
P1010392P1010407
P1010401