Några dagar utebliven uppdatering, men det beror faktiskt främst på att mitt internet på mobilen i stort sett är slut så kan inte ”slösa”. Henke har lyckats kolla upp nästan 70GB så därav har jag inget WiFi kvar hemma heller, så är det att bo på landet utan fast internet! Tänkte i alla fall lagt upp denna bilden igår, när vår lille Superman fyllde 1 år redan – Henke firade det såhär:

 Förövrigt har jag mycket grejer på gång nu, saker som kommer göra stor förändring i mitt liv framöver. Jag hoppas att bara inom en vecka kunna avslöja lite mer, men vill göra allt i rätt ordning med hänsyn och respekt till alla inblandade i mina påhitt! Men jag tror, och vet, att det kommer bli hur bra som helst för mig med en sådan förändring.


Ikväll jobbar jag på Häckenmatchen på Bravida Arena igen, så det blir en sen kväll – slutar inte förrän 22.00 och då blir det hem och bums i säng. Imorgon ska jag upp i tid och plugga järnet, hade även behövt hinna iväg och skriva på ett kontrakt (spännande 😉 ) och sedan på em/kvällen ska jag åka till farmor och farfar och hälsa på dem <3