Igår gjorde jag en ganska spontan sak, jag skickade in en ansökan till något som heter Ryttarutveckling Nivå 2 som arrangeras av Göteborg & Bohusläns Ridsportsförbund. Det är ett upplägg med främst teori men också lite träningar osv för att utveckla ryttare på LA/120 nivå. Det var en skriflig ansökan där man skulle berätta om sig själv, sina hästar, kort- & långsiktiga mål och meriter. Jag har ingen aning om jag kommer med eller inte, men om man inte ens försöker och skickar in ansökan kan man vara säker på att inte komma med. Varför inte åtminstone försöka ta chansen liksom?

Jag hade tyckt det var grymt kul att få en plats, det känns verkligen som ett bra sätt att utvecklas mer som ryttare och få en ännu bättre grund och mer kunskap att stå på nu när Judith ska börja utbildas. Spännande helt enkelt, det var sista ansökningsdag igår så det blev lite spontant och skickades in vid 21.30 på kvällen… Bättre sent än aldrig 😉

Nu får ni hålla tummarna för mig att jag kommer med! I så fall lovar jag att uppdatera om det här under ”kursens” gång 🙂