Hej igen! Hade tänkt kika in här igår, men igår var en väldigt fullspäckad dag som bjöd på mycket skojigheter så jag hade inte tid för lilla bloggen. I alla fall, katten är hemma igen! I fredags kväll sent när jag skulle gå och lägga mig så öppnade jag fönstret och ropade på honom en sista gång, då hör jag världens gnälligaste mjau och en ynklig blöt katt hade hittat hem igen och gömt sig under altanen igen. Pisseblöt och lerig, men hemma <3 Nu är han innekatt ett tag framöver, utekatt får han nog endast vara i koppel i framtiden, haha….

Igår blev det ett pass på gymmet, körde mage/bål eftersom jag behöver stärka det pga för mycket svank och även för att bli starkare i ridningen. Igår bestod passet av:
10min uppvärmning på crosstrainer
3*12/sida sidolyft med hantel
4*1min omvänd planka
3*20 boll sida till sida
3*12 situps på boll
3*10 omvänd fällkniv på boll (= DÖDEN…)
Det känns i magen idag vill jag lova, men det känns skönt! Dessutom begav jag och Sam oss ut på en backträningstur, ner till den superbranta backen i djupedal där vi klättrade upp 2 gånger i långsam skritt och en gång galopp upp. Långsam kontrollerad skritt nedför och raksträckan fram och tillbaka varje gång med lite öppnor, halt-ryggning och galopp-halt övergångar. Tyckte han blev lydig och fin på slutet, trött också för den delen eftersom det blir lite mjölksyra för honom.

Kvällen spenderades med Henke, Ida & Pontus. Tanken var att vi skulle spela laserdome men det var tyvärr fullbokat, så det blev ”mörker-minigolf” och sedan gick vi hem och åt middag och pratade kvällen lång hos dem. En mysig kväll, mycket olika samtalsämnen och härligt sällskap! gym

Idag har vi börjat dagen med sovmorgon, brakfrulle och ett besök på gymmet. Idag blev det triceps och axlar eftersom jag var så seg i ben & mage från gym och ridpass igår. Nu väntar ett joggpass med Sampa i paddocken, vi ska slänga på dressyrsadeln och bara jobba i låg rund form med lyhördhet för skänkeln och lätt för sidflyttshjälper, haha det är inte ens ett ord men det lät bra! Därefter ska Henke hjälpa mig att fixa lite med min transport, vi får väl se om vi lyckas få bukt på de små problemen som jag vill rätta till 😉